Ordförande har ordet

2017-06-18

Hej!
 
Styrelsen får tacka er medlemmar för fortsatt förtroende efter årsstämman 2017. 

Vi får nu inte heller missa att tacka den valberedning som avgick vid årsstämman, för allt arbete som lagts ned. Man glömmer lätt vilket jobb som valberedningar genom alla tider genomför.
 
Styrelsen jobbar förstås för föreningens bästa och det kan ibland även innebära en del påpekanden. Vi har t ex sett att kostnaden för vattenförbrukningen ökat på ett oväntat sätt. Därför vill vi påpeka att alla boende har en skyldighet att anmäla till expeditionen om man t ex har en toalett som står och rinner.
 
Det blir ganska snabbt stora vattenmängder av en liten strilande toalett eller kran och därmed mycket i kronor. Om man struntar att rapportera kan man riskera att själv få stå för vattenavgiften i extrema fall.

En annan nyhet: Inom kort kommer en telefon-app för bokning av tvättstuga, samlingslokal och aktiviteter.  Instruktion läggs snart ut på föreningens hemsida www.gullvivan.com I övrigt förlöper panelbytet av husfasader lite snabbare än planerat och ekonomin är balanserad och stabil.

Ett annat litet tips så här i semestertider – prata med dina grannar så de vet när du är bortrest. Då kan de hålla en liten extra koll på din lägenhet, eventuellt hjälpa dig att tömma posten, vattna blommor eller andra liknande uppgifter.

Till slut vill styrelsen önska alla en glad midsommarhelg och en fortsatt härlig sommar!